Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

Αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα)

Εφόσον συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία σου και τη Διεύθυνση Παραλαβής, η εταιρείες courier με την οποίες συνεργαζόμαστε θα φροντίσουν να παραλάβετε την παραγγελία σας το ταχύτερο δυνατό. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 €. Για προιόντα που έρχονται απο τους συνεργάτες μας απο άλλες χώρες  της Ευρώπης δεν είναι διαθέσιμος ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή, επίσης για παραγγελία άνω των 125 € δεν είναι εφικτή η αντικαταβολή, θα πρέπει να γίνει πληρωμή με ένα απο τους παρακάτω τρόπους.

Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard, Diners, American Express, Maestro)

Δεχόμαστε τις εξής κάρτες:

  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • American Express
  • Maestro
  • Diners

Paypal

Αν επιθυμείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου μέσω PayPal, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις το PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σου. Αφού το κάνεις αυτό, θα μεταφερθείς στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσεις τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σου.

Viva Wallet

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Viva Wallet μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του Viva Wallet για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η Viva Wallet αποτελεί ένα ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Viva Wallet, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού, γίνονται επίσης άμεσες πληρωμές μέσο την πιστωτική σας κάρτα χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμο στην Viva Wallet.

Αμεση Πληρωμη με IRIS

Οι πληρωμές IRIS με ebanking γίνονται από όλες τις τράπεζες.
Για τα κινητά εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι:
-IRIS 24/7 Payment από την Τράπεζα Πειραιώς.
-Paf Payments από τη Eurobank.
-Alpha Quick Transfer από την Alpha Bank.
-i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα.

Κατάθεση σε Τράπεζα

ALPHA BANK

IBAN: GR6801407030703002002025638
BIC: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πληρωμή στο Κατάστημα

Super Buy
Logo
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης