Αποστολή Ελλάδα & Κύπρο 6948571362

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

Αντικαταβολή

Αγαπητοί Πελάτες η Αντικαταβολή από τις 11.10.2023 και χωρίς εξαιρέσεις για κανέναν πελάτη, η εταιρεία μας έκλεισε τον τροπο αντικαταβολής που είχε εως 50 ευρώ εφικτή. 

Ευχαριστουμε πολυ για την κατανοηση και είμαστε παντα στην διάθεση σας για την καλύτερη εξυπηρετηση.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικα στο τηλεφωνικό μας κέντρο απο τις Δευ-Παρ καί 12μμ εώς 3μμ και στο 6948571362 από 10πμ εώς 9μμ επίσης μπορείτε να στείλετε email στο superbuygreece@gmail.com .

Σας ευχαριστούμε

 

Αμεση Πληρωμη με IRIS

Οι πληρωμές IRIS με ebanking γίνονται από όλες τις τράπεζες.
Για τα κινητά εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι:

-IRIS 24/7 Payment από την Τράπεζα Πειραιώς.
-Paf Payments από τη Eurobank.
-Alpha Quick Transfer από την Alpha Bank.
-i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα.

 

Τραπεζική Κατάθεση

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ- GR13 0172 2640 0052 6411 2127 637

PayPal

Ένας απο τους πιο ασφαλείς τρόπους επιλογές παγκοσμίως έναι φυσικά το PapyPal όσο για τον αγοραστή  και αλλο τόσο για τον πωλητή. Δέχεται όλες τις τραπεζικές κάρτες όπως χρεωστικές και πιστωτικές. Σχετικά με τους ότους και την ασφάλεια που σας προσφέρει η Paypal μπορειυτε να διαβάζετε το παρακάτω λινκ.

Σχετικα με την Paypal

 

Σχετικά με τις πληρωμές 

Παρακαλούμε οταν γίνετε η πληρωμή μέσο μεταφοράς χρημάτων καί είναι από άλλη τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς να γίνετε απο κοινού καί όχι μόνο με χρέωση εμάς η καί εσάς, η χρέωση πρέπει να γίνετε όπως συνήθως είναι απο προεπιλογή σε όλες τις τράπεζες με έξοδα μεταφοράς απο κοινού. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση καί όχι απαραίτητα, αφού βρείτε το/τα προϊόν/τα που σας ενδιαφέρουν καί πριν προβείτε σε πληρωμή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε όλες τις πλατφόρμες (eshop) υπάρχει ένα μικρό ποσοστό αποκλεισμού 5% με 10% όσο αφορά την διαθεσιμότητα των προϊόντων, όποτε προαιρετικά μπορείτε να προβείτε στα προαναφερόμενα και να επικοινωνήσετε μέσο email η τηλεφωνικώς μαζί μας για επιβεβαίωση.

Super Buy
Logo
Συγκρίνετε προϊόντα
  • Total (0)
Σύγκριση
0