Τρόποι Αποστολής

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται αναλογα τον Προμηθευτη. Σε καθε Προιον που παραγγέλνετε αναγραφεται και ο χρονος παραδοσης του προιοντος. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρια courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.  Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια! (*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: 4.00 € εώς 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεστε 1.00 €/ Kg.

ΚΥΠΡΟΣ: 12 € εώς 5 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεστε 1.50 €/ Kg.

Ο παραπάνω κατάλογος είναι ενδεικτικός και ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις σε εξαιρετικά ογκώδη αντικείμενα. Θα πληροφορηθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προιόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές.

Super Buy
Logo
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης