Αποστολή Ελλάδα & Κύπρο 6948571362

Επιστροφές, Αλλαγές & Εγγύηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η επιστροφή γίνετε μόνο στα ελαττωματικά προϊόνα όπου πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω:

1. Δελτίο Αποστολής με τα είδη προς επιστροφή.
2. Απόδειξη Πώλησης των προϊόντων

-Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρία μας επιβαρύνουν τον αποστολέα.
-Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από πλήρη συσκευασία. Η συσκευασία αποστολής θα πρέπει να είναι κατάλληλη για τα είδη προς επιστροφή, διασφαλίζοντας το περιεχόμενο από στατικό ηλεκτρισμό, βλάβη, ζημία κ.λπ.
-Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής, τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθιστώνται (με ίδια ή εφάμιλλα ίδιων ή ανώτερων χαρακτηριστικών) ή πιστώνονται.
-Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία τιμολογίου (αφορά καινούρια προϊόντα).
-Η εγγύηση ισχύει εφόσον έχει γίνει ορθή χρήση του προϊόντος.

α) Αντικατάσταση:

Η Επιχειρησή μας μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε για τους λογους, είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για σας. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε μεσα απο την παραπανω προαναφερομενη διαδικασια Αιτησης Επιστροφης, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.

β) Εγγύηση Προιόντων

Το Super Buy δεν έχει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί κάποια βλάβη/καταστροφή, η εγγύηση των προϊόντων αναλαμβάνει ο προμηθευτής ή ο κατασκευαστής. Στην 1η περίπτωση ενημερώνουμε τον προμηθευτή που έχει γίνει η αγορά του προϊόντος και ξεκινάει η διαδικασία της εγγύησης, στις περισσότερες περιπτώσεις ο προμηθευτής θα μας ζητήσει φωτογραφίες, μερικές φορές καί βίντεο απο την καταστραμμένη συσκευή, τον αριθμό S/N,το Barcode καί επίσης αφού πρέπει να επιστραφεί η συσκευή πίσω για αλλαγή η επιδιόρθωση θα πρέπει να βρίσκετε στο κουτί του, για αυτό παρακαλώ μην πετατέ την συσκευασία. Στην 2η περίπτωση απευθύνεστε άμεσα με τον κατασκευαστή του προϊόντος καί στις 2 περιπτώσεις το Super Buy δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη  με την εξέλιξη της εγγύησης όπως επίσης σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνετε να παρέμβει σε όλη την διαδικασία. Φυσικά το Super Buy πάντα βοηθάει τους πελάτες της στην διαδικασία της εγγύησης αλλά αυτό είναι απολύτως προεραιτικό.

γ) Επιστροφή χρημάτων:

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

SUPER BUY 
Ρήγα Φεραίου 21
Νεάπολη – 56625
Θεσσαλονικη

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές με προιόντα που έχουν άμεση επαφή με το σώμα και έχουν χρησιμοποιηθεί όπως επίσης γυαλιά ηλίου, συσκευες που έχουν αποσφραγιστεί οι ετικέτες ασφαλείας (π.χ κινητά τηλέφωνα), τηλεοράσεις και παρόμοια προϊόντα , εκτός εάν είναι ελαττωματικά, όπου ισχύει η εγγύηση του προμηθευτή/κατασκευαστή. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Φόρμα Επιστροφών

Super Buy
Logo
Συγκρίνετε προϊόντα
  • Total (0)
Σύγκριση
0