Βούρτσα για την Κουζίνα MasterChef 28 cm (24 Μονάδες)
Βούρτσα για την Κουζίνα MasterChef Σιλικόνη Ανοξείδωτο ατσάλι 31 cm (24 Μονάδες)
Φόρμα για τα Γλυκά Quttin CHOCOLATE 27,5 x 17,5 x 2,5 cm (12 Μονάδες)
Πρότυπο για τούρτες Quttin CELOSIA x6
Ρολό ζαχαροπλαστικής με σχέδια Quttin CROISSANT 38 x 6,5 cm (12 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 15,3 x 4 cm (24 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 20 x 4 cm 12 Τεμάχια (24 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 20 x 7 x 7 cm 12 Τεμάχια (24 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 15,5 x 5,4 x 5,3 cm 12 Τεμάχια (24 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 8,2 x 4 x 4,2 cm 25 Τεμάχια (36 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 6,5 x 6,5 x 3,5 cm 25 Τεμάχια (36 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 5 x 3,8 cm 50 Τεμάχια (36 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 5 x 4 cm 50 Τεμάχια (36 Μονάδες)
Σετ από Φόρμες Ζαχαροπλαστικής Algon χαρτί 9 X 3 CM 50 Τεμάχια (36 Μονάδες)
Ακροφύσια για μανίκια ζαχαροπλαστικής Quttin XL 48 Μονάδες
Πρότυπο για τούρτες Algon 25 cm Αριθμοί 9 (36 Μονάδες)
Πρότυπο για τούρτες Algon 25 cm Αριθμοί 8 (36 Μονάδες)
Πρότυπο για τούρτες Algon 25 cm Αριθμοί 6 (36 Μονάδες)
Πρότυπο για τούρτες Algon 25 cm Αριθμοί 5 (36 Μονάδες)
Πρότυπο για τούρτες Algon 25 cm Αριθμοί 3 (36 Μονάδες)
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.