Συνεργάτες Χονδρικής (B2B)

Εισαγωγή

Το Super Buy είναι εταιρεία εισαγωγών καί απευθύνεται στην λιανική και χονδρική πώληση. Για τους εμπόρους και επαγγελματίες συναφών ειδών υπάρχει το ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής Super Buy B2B. Η πολιτική της εταιρείας είναι πολύ αυστηρή και ποτέ δεν υλοποιούνται παραγγελίες προς πελάτες λιανικής με τις τιμές χονδρικής, καθώς επίσης και προς μη καταστήματα ή μη επαγγελματίες που δεν έχουν εγγραφή στο Taxis εώς επαγγελματίες.

Διασύνδεση με XML

Αν έχετε eshop ή σκοπεύετε σε μελλοντική δημιουργία eshop και σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας, εδώ θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

To xml η csv αρχείο είναι ένα δυναμικό αρχείο όπου ανανεώνεται καθημερινά 2 φορες το 24ωρο με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση της αποθήκη σας.

Η διάθεση του αρχείου xml είναι εντελώς δωρέαν και σε περίπτωση που δεν μπορεί να το αναλάβει κάποιος προγραμματιστής το αναλαμβάνουμε εμείς με το ελάχιστο κόστος των 70 € το οποιό καταβάλετε μια φορα.

Τρόποι Παραγγελίας

Καταχωρήστε εύκολα και γρήγορα τους κωδικούς που επιθυμείτε στο καλάθι και απλά κάντε την αγορά online. Εάν για οποιοδήποτε λόγω δεν σας είναι έυκολο η ηλεκτρονική αγορα, μπορείτε να μας καλέσετε και να κάνετε την αγορά σας τηλεφωνικός.

Ελάχιστη παραγγελία για τους πελάτες χονδρικής είναι 100 € εκτός τα έξοδα αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι εώς και απο 2 εώς 10 εργασιμες ημέρες.

Η παραγγελία εκτελείτε εφόσον έχει εξοφληθεί, οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Αμεση Τραπεζικη Μεταφορά
  • Μέσω Πιστωτικής η Χρεωστικής Κάρτας
  • Paypal
  • VivaWallet

Προιόντα στην Χονδρική

Το ποσοστό έκπτωσης σε πελάτες χονδρικής ανέρχεται απο 5% εώς και 60%.

Τρόποι Συνεργασίας

Κάνετε εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Super Buy B2B συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία της επιχειρησή σας. Μετά απο έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί απο το ανάλογο τμήμα θα ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας για πελάτη Χονδρικής. Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού, θα εμφανίζονται οι τιμές στο κατάστημα και θα ορίζετε το ΦΠΑ 24% η 17% σε οποίους δικαιούνται μειωμένο ΦΠΑ.

 

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Super Buy
Logo
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης