ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωσε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρεις εδω. Αφου συμπληρώσετε αναλυτικα ποιο/α απο τα προϊόντα θελετε να επιστραφουν και να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊοντων, την αναλαμβάνει ο πέλάτης.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούσται να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησης.

Στο Έντυπο Επιστροφής  θα μπορειτε να μας αναφερετε σαν εναλλακτικες :

α) Αντικατάσταση:

Η Επιχειρησή μας μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε για τους λογους, είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για σας. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε μεσα απο την παραπανω προαναφερομενη διαδικασια Αιτησης Επιστροφης, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.

β) Επιστροφή χρημάτων:

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

SUPER BUY 
Ελ. Βενιζέλου 39
Αμπελόκηποι – 56123
Θεσσαλονικη

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές με προιόντα που έχουν άμεση επαφή με το σώμα όπως επίσης γυαλιά ηλίου,συσκευες που έχουν αποσφραγιστεί οι ετικέτες ασφαλείας (π.χ κινητά τηλέφωνα), τηλεοράσεις και παρόμοια προϊόντα , εκτός εάν είναι ελαττωματικά, όπου ισχύει η εγγύηση του προμηθευτή/κατασκευαστή. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Φόρμα Επιστροφών

Super Buy
Logo
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης